Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en onat paha politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin bile sorunsuz çkızılıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi ciğerin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın kafaladıktan sadece 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın bapları bilhassa yangın esnasında nasıl kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile zaruri kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir başka uzuv ise güvenlik adına ihtiyaç mahsus şişatır contalardır.

Her çağ özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele Yangın çıkış kapısı istanbul bir eşya, mobilya veya gayrı bir hail bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr etkili nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan binalabilmektedir. Autardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve nokta kaybının henüz az olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Evlerde, hizmetyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve amelî halde yangın alanlarını vazgeçme etmesi yürekin kullanılmakta olan önemli strüktürlar arasındadır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cepheının belirgin olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda kişi zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Report this wiki page